Vitamine-C behandeling:
Behandeling preventief tegen veroudering. Werkt tegen de vrije radicalen, hydrateert en stimuleert de vermoeide huid, ook mooie resultaten bij een rokers huid. Behandeling: reinigen, korrelcrème, vitamine-C serum, ampul, deugddoende massage van gelaat, hals en schouders, vitamine-C algenmasker en een verzorgende dagcrème. Duur 75 min.

Soin divin:
Behandeling die zorgt voor een enorme zuurstofverrijking, stimuleert de ademhaling van de huid die in de diepte wordt geregenereerd. Behandeling: reinigen, serum, deugddoende massage van gelaat, hals en schouders, zuurstof algenmasker en een verzorgende crème. Duur 75 min.

Hydraterende Verzorging
In het schoonheidsinstituut: een exclusieve verzorging
Een modellerend, hydraterend anti-âgemasker, verrijkt met een lotion de AQUAPORINES bevat; vult de thuisbehandeling aan en verhoogt er de doeltreffendheid van.
Thuisbehandeling: Een frisse crème, die perfect in de huid dringt voor een diepe hydratatie, verrijkt met herstellende beukenknoppen en vitaminen A,B,C,E en F
IN VIVO getest; In 4 weken tijd: 10% minder rimpels en 30% beter gehydrateerd

Antirimpel behandeling:
Cryo-Restructurel. Een kuur van 5 behandelingen 1 maal/week. Een biologische lifting in 5 beurten. Het uiterst doelmatig Cryo-Restructurel herstelt snel het weefsel door maximale hydratatie en cel regeneratie en verzekerd een totale en blijvende biologische lifting. Geschikt voor alle huidtypes. Werkt ontspannend en kalmerend. Duur 90 min.

Acnébehandeling:
Dit is een kuur met producten op basis van etherische oliën, speciaal voor de jonge probleemhuid zij zorgen voor een antibacteriële werking. De huid wordt gestimuleerd om de natuurlijke functies te kunnen handhaven. Behandeling: reinigen, korrelcrème, massage, verwijderen van zwarte puntjes, algen masker, verzorgende crème. Duur 60 min.

Intelligente manier om te bruinen met PRO-TAN
Bekom een natuurlijk gebruinde effect met het professioneel Airbrush Tanning Systeem. Het produkt is goedgekeurd door het FDA (Food and Drugadministration) en wordt reeds 30 jaar gebruikt zonder nadelig effect. We hebben speciale produkten om je huid voor te bereiden. Na de behandeling kun je de duurtijd verlengen met de luxueuse creme ProLong op basis van DHA en vitamine E. Vraag ons raad en info omtrent de Pro-Tan Norvell produkten. Prijs: Volledig Lichaam €35 / Bovenlichaam en Gelaat €20 / Benen €15 / Gelaat en Decolté €10

 

VERZORGINGGelaatHuidtest (gratis)KlassiekersLichaamOntharen/EpilerenBEAUTYKunstnagelsMaquillageWimpers/wenkbrouwenWELNESSSaunaJacuzziStoombadRelaxZonneterrasARANGEMENTENBeauty verwendagen

 

HOME